De rene facts:

Mit navn er Joyce og jeg er lige pt 33, men de 34 år er lige rundt om hjørnet. Jeg bor i Rødekro med min mand igennem 11 år (gift i næsten 5).

Jeg er født i Aabenraa og er vokset op i Stubbæk med mine forældre og lillesøster. Her har jeg også gået i folkeskole efterfulgt af 3 år på Statsskolen i Aabenraa. Jeg vidste i en meget ung alder at jeg skulle være multimediedesigner, så derfor var STX efterfulgt af 2 år på NoMa (Nordic Multiemedia Academy) i Kolding planlagt allerede inden jeg gik ud af folkeskolen.

Efter uddannelsen har jeg arbejdet lidt forskellige steder i Kolding. Det var først, da min mand og jeg flyttede tilbage til det sønderjyske, at jeg tog springet og blev selvstændig. Dette kan der læses mere om i indlægget “Hvorfor selvstændig?”

Hvem er jeg?

Når jeg ikke arbejder bruger jeg tiden sammen med min mand, min familie og mine venner. Efter Corona og nedlukningerne er min montra blevet at skabe minder med de mennesker, der betyder alt for mig. Om det er koncerter, rejser, spilleaftener eller gåture, det er ligemeget.

Jeg har altid været kreativ sjæl. Jeg har tegnet lige så længe jeg kan huske og har også leget med malerier. Desværre er det ikke blevet vedligeholdt så meget, siden jeg startede selv. Derudover kan jeg rigtig godt lide at tage billeder. Jeg er ikke i nærheden af at være professionel, men synes det er en meget hyggelig hobby at have, som også kommer mig til gode i jobbet.