HJEMMESIDER

Grafiqe

Selvfølgelig er min egen hjemmeside den første side jeg selv har lavet – alene og fra bunden. Den har været igennem mange processer, omrokeringer og udskiftninger, men er endelig landet et sted, hvor jeg føler den viser det jeg gerne vil.

KJØ

KJØ er dansk Beef Jerky. I samarbejde med en af deres gode venner, lavede jeg denne hjemmeside. Han stod for det tekniske (opsætning af selve webshop-delen) og jeg har lavet selve designet og resten af siderne.

Se hjemmesiden her

Kongehøjfestival

Hjemmesiden er lavet til Sport & Event Syd ifm. med deres helt nye festival. De havde en idé om selve opsætningen af forsiden og at de gerne ville have en brun farve. Mit job var så at få det bragt til livs og at få lavet resterende undersider. 

Se hjemmesiden her

AAIG – Atletik, Triathlon og Motion

AAIG har en overordnet side til hele deres Idræts- og gymnastikforening. Men ATM ønskede at deres menupunkt skulle linke til en helt ny side, så det har jeg lavet til dem. Jeg har opbygget side – lavet skelettet, og så har de forskellige formænd selv fyld indhold i form af tekst og billeder ind. 

Se hjemmesiden her

AabenraaGaver

Selve opbygningen af AabenraaGaver er lavet af Degn Marketing. Men forsidedesignet, billederne og farvevalget er noget jeg har stået bag. Da jeg lavede designmanual til projektet, var det også med henblik på, hvad der ville fungere online til selve shoppen.

Se hjemmesiden her

Tanja Løtzsch

Tanja var en af mine første kunder, da jeg startede selv. Og derfor var dette også en af mine første hjemmesider. 

Se hjemmesiden her